Home > Ambiente e salute > sterk laser pen

sterk laser pen

scritto da: Laserstraal | segnala un abuso


 Momenteel kwaliteit afdeling toezicht een waarschuwing consumenten vijf uitgegeven.

Momenteel is een breed scala van groene laser pointer 532nm zijn te koop in de markt dat het heel moeilijk is om uit te vinden wat er is de echte beste deal gemaakt. Het is de ultieme beslissing om een ​​goede kwaliteit laser lamp sterrenhemel te krijgen tegen een redelijke prijs.
Vergeleken met de vorige laser markt Laser Pointer hebben ontwikkeld om een ​​richting van hogere output en verschillende soorten kleuren. Ondertussen, grote hoeveelheden fabrikanten en distributeurs hebben de laser pointer markt die viel maakte de laser pointer in een massamarkt opgesprongen. Onwaardig laser pointers zijn ook verschenen aanzienlijk lager dan die van de echte laser kristallen. Elke keer dat u een laser pointer te selecteren, de mensen hebben een duidelijke observatie en observatie is de echte inkoop.

sterker 10mW laser pointer
Ik ga akkoord met laser pointer 532nm zijn allemaal goed
De kwaliteit van het laserkristal is bijzonder belangrijk. De lage kosten is te wijten aan de lage prijs, waardoor maakte veel laserkristallen zijn van slechte kwaliteit. Hoewel onwaardig laser pointers worden verkocht tegen een lage prijs, terwijl er altijd risico's in eerste instantie als mensen onwaardig laser kristallen hebben gekozen. Onwaardig laser pointers zijn niet zo helder als die van de echte laser pointer op hetzelfde bereik van uitgangsvermogen. Onwaardig laser kristallen worden meestal geproduceerd zonder infrarood laser en infrarood licht is heel gevaarlijk, terwijl de mensen niet in de gaten totdat het pijn serieus uw ogen. Als gevolg hiervan, moet u bijzondere aandacht te schenken wanneer de laser pointer 532nm zijn IR filter of niet. De IR filter laser pointer is niet alleen veel lichter dan de onwaardig sterk laser pen , maar de veiligste keuze voor die van laser fans.
Het leven tussen echt en onwaardig laser pointer 532nm is ook veel anders. Een echte laser kristal zal zolang 5,000-8,000 uur duren, gedurende de levensduur van onwaardig laser pointers mag niet meer dan een week tijd. Een onwaardig laser kan slechts een korte tijd te branden, dus het zou niet een goede deal zijn, koop een onwaardig laser pointer. Elke keer dat de aanschaf van een laser pointer, moeten mensen genoeg aandacht betalen wanneer IR filteren of niet. De beste laser pointer mag alleen degene die geschikt is voor u te zijn.
Adviseert consumenten niet om speelgoed te kopen met laser waarneming laser schieten functie of functies voor de kinderen. Als kopen aanverwante producten moeten zorgvuldig overwegen of de categorie van de laserstraling van klasse 1, klasse 1 laser onmiddellijk het gebruik van het speelgoed op de hoogte wordt aanbevolen. Ten vijfde moet een laser pointer in de goede werking van de consumenten te vermijden, laserbestraling van menselijke ogen, huid en kleding en andere plaatsen.
Probeer eerst een formele kanalen kiezen om te voorkomen dat het kopen van een laser pointer, een laser pistool kinderen, geen laserstraling van klasse informatie, non-merk modellen, zonder waarschuwing en moeten kopen. Ten tweede, de consument in het onderwijs of op kantoor als een laserpen , moet u zorgvuldig de product specificaties van de laser, de beste koop categorie voor klasse 3R laserstraling en de volgende product (laservermogen minder dan 5 mW).

 laserpen rood 500mW kopen
Voor het gebruik van het personeel, niet van klasse 3B en klasse 4 high-power laser pointer te kopen blauw. Drie is geen speelgoed te gebruiken voor kinderen om een ​​laser pointer te kopen. Kinderen moeten weten aan laserstraling risico's die voorkomen dat kinderen het kopen van high-power laser pointers op scholen rond de verkopers, winkels, internet en andere kanalen te bevorderen. Voor het kantoor of in de klas laser pointer moet worden geplaatst waar kinderen niet kunnen bereiken. Ten vierde, als consumenten kopen speelgoed geweren voor kinderen door een verpakking, probeer dan een product of contact opnemen met een vertegenwoordiger of de laser pointer 5000mw blauwe.
Denkt u dat uw laser pointer Blauist de sterkste?
Wu Cheng gezegd, is het duidelijk dat de Laserkat te hoog door gestimuleerde emissie van de laserbundel, de intensiteit van het gereflecteerde laserstraling vermogen van de laser stralingsvermogen, het lichaam fotochemische beschadiging en schade door hitte veroorzaken nog steeds in ontwikkeling, met name voor de kinderen bij het ogen en huid door laser pointer blauwe kan ernstige gevolgen hebben. Wu ingevoerd laserzicht schade en waarvan de intensiteit evenredig is met de bestralingstijd, laser pointers, de maximale groene 500mW, hoe langer de belichtingstijd, hoe ernstiger optische beschadiging. Waarom je ogen branden?
WU Cheng legt uit: "Laser is een sterk gezuiverd, sterk geconcentreerde lichtenergie wanneer de laser getroffen ogen, door retinale pigment zwart, zal het onmiddellijk absorbeert lichtenergie thermische effecten te produceren als de laser wordt ingeschakeld. de macula regio, is er veroorzaken macula kegel schade zware macula verbranden. verbrand na de dood van fotoreceptorcellen, brak het equivalent van fotografische negatieven van de cameralens defect (de cornea), kan ook worden veranderd, maar de film is gebroken, volgens de laatste wetenschap en technologie, is het onmogelijk vast te stellen. "Wu het publiek om te onthouden: niet te gebruiken om een ​​stuk speelgoed te kopen voor kinderen op een laser pointer 2000mW blauw, moeten kinderen weten om laserstraling risico's bekend te voorkomen dat kinderen het kopen van high-power laser pointers in de scholen te maken rond de verkopers, winkels, internet en andere kanalen.


Fonte notizia: http://www.laserkorting.nl/groene-1000mw-laser-pen.html
Commenta l'articolo

 

Potrebbe anche interessarti

stylo pointeur laser


best usb laser pointer sale


New generation of laser pen principle and choice


strong power output laser pointer green


Combien de laser puissant faudrait-il pour tuer un homme


achatlaser pointeur laser 2016


 

Se ritieni meritevole il nostro lavoro fai una donazione


Recenti

Stesso autore

lasergun ganzen ligt gemakkelijk

 Deze hoogwaardige laser pointer bevat de nieuwste technologie in groene laser optiek en micro-elektronica. Gebruik je laser pointer om te wijzen op elke gewenste doelen, project-schermen, of video-monitoren, presentaties, museum en gidsen, punt naar de sterren, en de inspectie. Ideaal laser afstandsmeter voor leraren, studenten, artsen, etc. Simpel en makkelijk te gebruiken, ric (continua)

laser lamp

 De laser pointer is een ideale gadget dat instrumentaal heeft vermindert de snelheid van de vogelaanvaring en is een effectieve aviaire roofdier beheer voor een aantal beschermde vogelsoorten. Heeft het onderzoek dat ik deed was niet duidelijk, het is nog steeds moeilijk voor mij om te beseffen hoe veel te gebruiken in ons dagelijks leven. De langere tijd die je hebt gehoord, hoe dieper de l (continua)